ברוקולי וכרובית תמיד עושים לי נעים בלב
וככה כשהם קריספים עוד יותר
קבלו מתכון קליל ופשוט
ברוקולי וכרובית תמיד עושים לי נעים בלב
וככה כשהם קריספים עוד יותר
קבלו מתכון קליל ופשוט
ראש כרובית |
ראש ברוקולי |
150 גרם פרמז׳ן |
כוס שמן זית |
כף פפריקה |
2 שיני שום כתושות |
חצי כפית פלפל שחור |
כפית מלח |
נייר אפייה סנו לנינג׳ה גריל |
מפרידים לתפרחות גדולות את ראש הברוקולי והכרובית,
מבשלים בסיר עם מים חמים 15 דקות עד שמתרככים
בתבנית של הנינג׳ה גריל שמים נייר אפייה אחד של סנו לנינג׳ה גריל
מסדרים את הברוקולי והכרוביות
ומועכים עם כוס .
בקערה קטנה שמים את השמן זית, התבלינים והשום ומערבבים
מורחים היטב את הברוקולי והכרובית ,
מפזרים כף פרמזן על כל אחד
מכניסים לאפייה 15 דקות 200 מעלות בנינג׳ה גריל
חוזרים על הפעולה עם שאר הברוקולי והכרובית.
מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה או צזיקי
בתאבון