חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית שקשוקת מרגז מחשמלת

שקשוקת מרגז מחשמלת

אני מת על שקשוקה

חוץ מזה שזה דורש מלא לחם

זה תמיד בא טוב

השתמשתי בתבלין מהמאז תבלינים שלי לכן הסרטון הזה הוא בשיתוף מסחרי של עצמי 😂

המתכון מאוד פשוט

אז בואו נכין..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

חצי חבילת מיני מרגז
6-7 עגבניות שיש במקרר (חשוב שיהיו בשלות)
7-8 שיני שום
רבע כוס שמן זית
חצי פלפל חריף ירוק קצוץ
2 כפות תבלין ׳נותנת בשקשקת׳ של יאבלולו שמבלולו
כפית מלח
7 ביצים

אופן ההכנה

בסיר סוטאג׳ קטן שמים שמן זית,
צורבים את נקניקיות המרגז וברגע שצרוב מוציאים החוצה.
מוסיפים פנימה את השום ומיד את הפלפל החריף (זהירות לא לשרוף את השום)
מוסיפים את העגבניות החתוכות לקוביות ואת תבלין השקשוקה , מערבבים מחזירים את המרגז הצרוב , מכסים ומבשלים 10 דקות
ואחר מכן מוסיפים ביצים ומעל מלח.
עם מקל סושי מעט משחקים עם החלבון
אני מבשל 6 דקות כי אוהב שהחלמון רך,
אתם תבשלו כמו שאתם אוהבים
אוכלים עם לחם, פיתה, באגט, חלה או כל בצק שידע לקבל באהבה את הביס החלומי הזה
בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת