חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית עוף שחור שאתם חייבים להכין

עוף שחור שאתם חייבים להכין

השבוע נזכרתי במתכון,

כשהתחלתי לעבוד בפינתי בחור בשם רועי שהיה השף שם לימד אותי את כל המתכונים-

בחור מוכשר בטירוף שכל הזמן ממציא דברים חדשים,

פעם אחת הוא בא לי עם איזה חירטוט ואמר לי בוא תראה עוף שחור ללקק את האצבעות,

אמרתי לעצמי מה הוא רוצה ממני זה מה זה עוף שחור?

קיצר התאוריה שלו אומרת לשים רק תבלינים חומים וכהים, מלא בצל מטוגן שחום ולבשל כמה שיותר זמן וככה יהפוך ליותר שחור.

מה אני אגיד לכם הוא צדק זה ייצא כל כך טעים (ובעיניי גם מגרה)

אז החלטתי ללמד אתכם איך להכין והאמת שזה די פשוט..

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

5 בצלים
חצי כוס שמן
כפית פלפל שחור גרוס
8 יחידות כרעיים עוף
כף ראס אל חנות
כפית בהרט
חצי כפית אגוז מוסקט
חצי כפית קינמון
כף מלח
כפית פלפל שחור
מעט שמן זית
כף קפה שחור
2 גמבות אדומות

אופן ההכנה

לוקחים סיר (עדיף סיר אלומיניום למקרה הזה) כדי שהרוטב יוכל להצטמצם אבל גם סיר סוטאג רגיל יעבוד
חותכים חמישה בצלים לפרוסות, שמים חצי כוס שמן ומטגנים היטב
מוסיפים כפית פלפל שחור גרוס, וממתינים עד שישחים..
בינתיים לוקחים 8 יחידות כרעיים עוף חוצים ומנקים,
אני אוהב גם להוריד מהרגל זה יותר אסטתי.
שמים בקערה ומוסיפים
כף ראס אל חנות,
כפית בהרט,
חצי כפית אגוז מוסקט,
חצי כפית קינמון,
כף מלח,
כפית פלפל שחור,
מעט שמן זית
ומורחים טוב טוב את העופות
בינתיים מוסיפים כף קפה שחור על הבצל שמתקרמל לו על האש ומערבבים
מוסיפים פנימה 2 גמבות אדומות פרוסות לרצועות ומערבבים.
לאחר שהכל השחים
מסדרים את העופות בצורה שלא משתמעת לשתי פנים,
את כל הרוטב שנשאר מהתבלינים נשפוך גם כן.
מוזגים מים רותחים לכדי כיסוי מוסיפים מעט מלח אם צריך
מבשלים 10 דקות אש גבוהה,
מנמיכים לעוד שעתיים אש קטנה
זהו – מוכן!
קל ממש
וטעים ללקק את האצבעות

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת