השבוע נזכרתי במתכון,
כשהתחלתי לעבוד בפינתי בחור בשם רועי שהיה השף שם לימד אותי את כל המתכונים-
בחור מוכשר בטירוף שכל הזמן ממציא דברים חדשים,
פעם אחת הוא בא לי עם איזה חירטוט ואמר לי בוא תראה עוף שחור ללקק את האצבעות,
אמרתי לעצמי מה הוא רוצה ממני זה מה זה עוף שחור?
קיצר התאוריה שלו אומרת לשים רק תבלינים חומים וכהים, מלא בצל מטוגן שחום ולבשל כמה שיותר זמן וככה יהפוך ליותר שחור.
מה אני אגיד לכם הוא צדק זה ייצא כל כך טעים (ובעיניי גם מגרה)
אז החלטתי ללמד אתכם איך להכין והאמת שזה די פשוט..