חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מאנץ׳ בלילה

תמונה ראשית אמפנדס בשר אבל ממלאווח- מאנצ׳ בלילה

אמפנדס בשר אבל ממלאווח- מאנצ׳ בלילה

היום בערב גמר המונדיאל 

והאמפנדס מלאווח הזה

או שיזכר כקמע של מסי או שיזכר כמאנחוס שלו

בעוד כמה שעות נדע…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

אופן ההכנה

לוקחים בצל אחד קוצצים ומטגנים על שמן זית

ברגע שמזהיב מוסיפים חצי קילו בשר טחון וקוצצים עם כפות עץ.

מוסיפים כפית פפריקה, כפית אורגנו, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור ומטגנים עוד 20 דקות,

מסננים מהנוזלים ונותנים לתערובת להתקרר.

מוסיפים פנימה 2 ביצים מגורדות וזיתים ירוקים מגולענים.ֿ

לוקחים מלאווח מהמקפיא ונותנים לו 3 דקות להפשיר (לא יותר אחרת לא יהיה אפשר לעבוד איתו).

מוציאים את הניילון העליון ושמים 4 כפות מהתערובת,

מקפלים לחצי ירח ומהדקים, מקפלים את הפינות בעזרת צביטה לאורך לצורת אמפנדס מטגנים בשמן עמוק.

לצימצורי: כתשתי במכתש ועלי חופן רוקט, הוספתי רבע כפית פלפל שחור גרוס ושן שום אחת והמשכתי לכתוש.

תיבלתי עם מעט שמן זית ומעט חומץ, כפית שטוחה מלח ועירבבתי.

הגשתי את האמפנדס חם עם הצ׳ימצ׳ורי

יצא מושלם..

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת