חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
תמונה ראשית פאייה פרגיות מפחידה

פאייה פרגיות מפחידה

פאייה פרגיות מושלמת וטעימה בטירוף

הפעם עם ציר עוף קליל ומהיר..

למי לא קרה שבא לו להכין איזו פאייה או ריזוטו מהיר

ואז נזכר שצריך ציר עוף..

בשלב הזה יכולים לקרות שלושה דברים זה מאוד תלוי בסוג הבן אדם ובזמן שיש לו:

  1. נלחצים ומוותרים
  2. מתעצלים ואז פשוט משתמשים במים
  3. מכינים ציר מושקע בלי להתעצל

אז נכון אני בדרך כלל נכלל בסוג מספר 3 של בני האדם

אבל הפעם השתמשתי בציר של קנור (ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל)

שמאפשר להכין ציר בקלות ולצאת לדרך..

אין לי דרך אמיתית להמחיש לכם כמה הביס של הפאייה פרגיות הזו חלומי,

הדרך היחידה שלכם לגלות זה אם תכינו בעצמכם

אז תעשו לעצמכם טובה,

תחליטו איזה סוג בן אדם אתם היום

ורוצו להכין…

מידע

דירוג מתכון

0.0/5

שתפו

800 גרם פרגיות
כף ציר עוף
1 בצל סגול
1 בצל לבן
1 גמבה
2 שיני שום
2 כוסות אורז ריזוטו
4 עגבניות מגורדות
4-5 חוטי זעפרן
תבלינים- מלח, פלפל שחור, פפריקה
שמן זית
פטרוזיליה קצוצה
פרוסות לימון

אופן ההכנה

לוקחים 800 גרם פרגיות וחותכים – 400 גרם לקוביות ו-400 לרצועות.

מחלקים את הפרגיות לקערות נפרדות,

בקערה עם רצועות הפרגית מתבלים ב-חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית פפריקה וכפית שמן זית ומערבבים.

בקערה עם קוביות הפרגית מתבלים ב- חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.

מכינים ציר עוף בקלות: ליטר מים רותחים, כף ציר עוף של קנור ומרתיחים 4-5 דקות.

מחממים מחבת שמתאימה לפאייה (רחבה ודקה ) ראשית צולים את קוביות הפרגיות ואחכ צולים את רצועות הפרגיות

2 דקות מכל צד ומוציאים את הפרגיות לצלחת.

באותה מחבת שמים 5 כפות שמן זית – מטגנים בצל אחד סגול קצוץ ואחד לבן קצוץ עד שמטוגן.

מוסיפים גמבה אחת קצוצה, ממשיכים לטגן מוסיפים 2 שיני שום קצוץ ומערבבים.

מוסיפים 2 כוסות אורז ריזוטו ומערבבים..

שופכים פנימה 4 עגבניות מגורדות ומתבלים בכפית מלח, כפית פלפל שחור וכף פפריקה מתוקה (אפשר גם כפית פפריקה חריפה למי שאוהב).

בכוס עם מים רותחים שמים 4-5 חוטי זעפרן ומערבבים כדי שיוציא את הצבע והטעם המופלא שלו.

מוסיפים למחבת 4 כוסות ציר עוף ואת הכוס עם המי זעפרן.

נותנים ערבוב אחד בלבד כמו שצריך מנמיכים את האש .

מוסיפים בצורה מעגלית את הפרגיות , מבשלים כ-20 דקות ללא מכסה ולאחר 20 דקות מסירים מהאש מכסים במגבת ל-5 דקות

מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ולימון

וזהו חברים אתם יכולים לשבת ולהתענג

בתאבון

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

מתכונים נוספים

ברוכים הבאים למערכת

ברוכים הבאים לאזור מתכונים צרחותת

ברוכים הבאים למערכת