הנאמס מדפי האורז שכולם מכירים
רק בגרסה ים תיכונית
את העוף האסייתי יחליף עוף בתיבול שווארמה
וטחינה מעודנת תלטף את כל הביס המושלם הזה
אז קדימה למתכון…
הנאמס מדפי האורז שכולם מכירים
רק בגרסה ים תיכונית
את העוף האסייתי יחליף עוף בתיבול שווארמה
וטחינה מעודנת תלטף את כל הביס המושלם הזה
אז קדימה למתכון…
חצי קילו חזה עוף |
כף תבלין שווארמה, חצי כפית מלח |
חצי חבילת איטריות שעועית (זכוכית) |
10 דפי אורז |
חסה עגולה |
עלים של נענע |
עלים של כוסברה |
צ׳ילי חריף (לא חובה) |
טחינה מעודנת |
אריסה (לא חובה) |
ראשית לקחתי חצי קילו חזה עוף וחתכתי לרצועות דקות מאוד.
הוספתי כף של תבלין שוואמה וחצי כפית מלח, שפריץ קטנטן של שמן זית כדי לפתוח את התבלין
ועירבבתי היטב..
לקחתי חצי חבילת איטריות שעועית (זכוכית) שמתי במים רותחים ל-10 דקות עד לריכוך ולאחר מכן העברתי למסננת וסיננתי מהמים ובעזרת מספרים חתכתי אותם מעט ..
חתכתי בצל סגול לרצועות דקיקות, הפרדתי עלים של נענע ועלים של כוסברה
אפשר גם צ׳ילי למי שאוהב ..
לוקחים דף אורז ומשרים ל-30 שניות בצלחת עם מים קרים
כשהדף רך מוציאים למשטח נקי ומתחילים להרכיב:
שמים חזה עוף, מעט איטריות שעועית, עלים של כוסברה, עלי נענע, זולפים מעט טחינה ומגלגלים
בצורת אגרול ..
חוזרים על הפעולה עם שאר דפי האורז ..
מחממים מחבת עם ס״מ 1 של שמן
מטגנים בערך 3 דקות מכל צד עד שמשחים מעט ומעבירים לרשת סינון .
מגישים עם עלי חסה עגולה טרייה, עלי נענע, כוסברה וצ׳ילי חריף
טחינה ואריסה שמדללים עם טיפונת מים
מרכיבים את הביס המושלם ובתאבון…