דף הבית » אודות
נעים להכיר,
אני קובי אדרי מתכונאי, בלוגר אוכל, ממציא שפה חדשה במטבח
ומתבל את האוכל בהמון הומור ואהבה
אני מאוהב במטבח,
חי ונושם אוכל טוב
את האהבה שלי לאוכל ובישול גיליתי בגיל מאוד צעיר
ילד ירושלמי סקרן ונלהב שרעב ללמוד ולדעת כל דבר.
הייתי טועם הכל!
אז מצאתי את עצמי בגיל 7 נכנס עם סבא יעקב ז״ל למטבח
בהתחלה רק יושב על השיש ומסתכל
אבל מהר מאוד הפכתי לפעיל גלגלתי, חתכתי וערבבתי
הייתי הולך איתו לשוק מחנה יהודה ונהנה מהריחות והצעקות של הרוכלים
מסבא בעצם שאבתי את היצירתיות
הבית שלנו תמיד היה מלא באוכל אותנטי
ברוב שרותי הצבאי שימשתי כטבח בגדוד נחשון
ובשבוע החופשי שהיה לי הייתי עובד במסעדות אותנטיות
ומכין מתבשילים.
גם בשנים של אחרי הצבא חוץ מלטייל בדרום אמריקה
השתפשפתי כטבח וצברתי ידע וניסיון
עד שלבסוף מצאתי את עצמי פותח מסעדה ישראלית כשרה בארה״ב
בסן חוזה שבקליפורניה (עמק הסיליקון)
מסעדה בשם ״ג׳רוזלם גריל בר״
למסעדה היו מגיעים יהודים מכל קצוות המדינה ונהנים מתבשילים , ממולאים, קובה ואפילו פיתה שווארמה
לא יכול להסביר לכם את הסיפוק בלהאכיל כל כך הרבה יהודים שרעבים לאוכל של בית….
הצלחתי ללמד מקסיקנים את סודות המטבח ומה הוא אוכל כשר
רצה הגורל ולאחר 3 שנים מצאתי את עצמי שוב בארץ
והפעם זכיין של רשתות
תודות לקורונה שהביאה עימה המון זמן פנוי
בתי הבכורה ביקשה שנפתח טיקטוק, נצלם מתכון יחד ונעלה
ומשם הכל היסטוריה….
החלטתי לשים את כל הלב והידע שצברתי
ולהפיץ את זה לעולם באמצעות מתכונים לפלטפורמות הדיגיטליות
ובמקום לצעוק על הטבחים אני צועק למצלמה .
זכיתי בתואר מתכונאי השנה ובלוגר האוכל של השנה שנת 2022
כיום אפשר למצוא אותי בפייסבוק, באינסטגרם, בטיקטוק וביוטיוב
שם אני מעביר גם את חיי היום יום שלי